Wintersporten in Kötschach-Mauthen!

Kötschach-Mauthen is een ideaal gelegen dorp voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter! U heeft de mogelijkheid om te skiën op de kleinschalige skipiste van Kötschach dat direct naast de woning ligt, of u kunt skiën in het grotere skigebied 'Nassfeld' met 120 kilometer piste. Dit skigebied ligt op 25 minuten van het chalet. Ook de prachtige langlauf loipes starten vlakbij in het dorp. Het skiseizoen loopt van december tot eind maart. Gedurende de wintermaanden valt er in dit gebied -zowel in het dal als in de bergen- veel sneeuw. En dat is goed nieuws voor u als wintersportliefhebbers!

Heeft u geen eigen wintersportbenodigdheden zoals ski's of een skihelm? Dit kunt u dan huren in het dorp bij Sport 2000 of bij het verhuurpunt onderaan het skigebied van Nassfeld. Ook voor skilessen of andere benodigdheden kunt u daar terecht.

Andere activiteiten zijn ook mogelijk, zoals schaatsen (bijvoorbeeld op de Presseger See en de Weissensee), rodelen (diverse verlichte banen in de regio), ‘Eisklettern’ op de ijsberg in Mauthen. Of heerlijk genieten in het Wellnesscentrum Aquarena welke op loopafstand van het chalet ligt. Wilt u weten wat er nog meer te doen is in de omgeving? Neem dan even een kijkje bij Uitstapjes.


Klik hier voor de website van Nassfeld.