Chalet am Sonnenpiste in beeld!

Om u een goede indruk van ons chalet te geven, staan hieronder een aantal foto's. Oordeel zelf! 

Afbeelding invoegen  

Chalet am Sonnenpiste bij aankomst

U rijdt bij aankomst in Kötschach-Mauthen via de woonwijk direct tegen Chalet am Sonnenpiste aan. Daar kunt u uw auto onder de carport parkeren. Hartstikke handig, want uw auto wordt nooit te heet in de zon en in de winter hoeft u deze niet sneeuwvrij te maken.

Foto is van 2015 super veel sneeuw  

 


 

De open keuken

De luxe open keuken biedt genoeg inventaris en keukengerei voor 7 tot 8 personen. Er is een afwasmachine, grote koelkast met vriezer, een oven en koffiezetapparaat. Wilt u een volledige inventarislijst? Neem dan contact met ons op. 

  

Het balkon

Met een ligging op het zuiden, is het heerlijk vertoeven met een winter- of zomerzonnetje op dit ruime balkon. Vanuit de 'master bedroom' geven openslaande deuren toegang tot dit balkon.
 

Het uitzicht

Wanneer u 's morgens wakker wordt, biedt de 'masterbed room' u dit prachtige uitzicht op de Italiaanse Alpen. Dat is pas heerlijk wakker worden! 


  

De badkamer

De grote badkamer (6 m²) is voorzien van een ruime tweepersoons ligbad, douche, toilet en dubbele wasbak met verlichtte spiegel. Koude voeten krijgt u niet dankzij de vloerverwarming.

 


 

De woonkamer

De woonkamer (35 m²) is voorzien van een grote hoekbank (die tevens dient als ruime tweepersoonsslaapbank) met een chaise longue. Er is een flatscreen-tv, dvd-speler, iPod aansluiting en radio aanwezig. Ook is er gratis wifi aanwezig! Verder is er ook nog een zespersoons eettafel. 

  

De slaapkamers

De slaapkamers zijn allebei voorzien van tweepersoons bedden met losse dekbedden. Ook zijn er in beide kamers twee grote kledingkasten. In de 'master bedroom'  is voldoende ruimte om een baby bed te plaatsen. Dit bedje is al aanwezig in het chalet even als een kinderstoel.